Συνεργασία LoveGreece.com και «AJMIG»

Συνεργασία LoveGreece.com και «AJMIG»

Το LoveGreece.com αρωγός στη μεγαλύτερη Συνάντηση Δημιουργών Ελληνικού Κοσμήματος.

Το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη, μέσα από τη δραστηριότητα του Lovegreece.com, μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος που έχει ως στόχο την προβολή επιτυχημένων Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στοχεύει στην υλοποίηση μιας σειράς ομαδικών παρουσιάσεων χαρισματικών Ελλήνων, έχοντας ως επίκεντρο κάθε φορά μια θεματική αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο, το LoveGreece.com αποφάσισε να συμβάλλει στην περαιτέρω προβολή των συμμετεχόντων του A Jewel Made in Greece.

Από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2019, για 6η συνεχόμενη χρονιά, το A Jewel Made in Greece (ΑJMIG), η μεγαλύτερη πρωτοβουλία προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, διοργάνωσε με Σύμβουλο την Ιστορικό Τέχνης Ίρις Κρητικού, τη Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή πάνω από 70 καλλιτεχνών.

Το LoveGreece.com επιλέγει να παρουσιάσει και να προωθήσει μέσα από τα δίκτυά του, τους Έλληνες Σχεδιαστές που θα προκριθούν στη φετινή διοργάνωση και θα πληρούν τα κριτήρια επιλογής των Leaders του LoveGreece. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγει τους δημιουργούς που θα διακριθούν στην ετήσια ειδική ψηφοφορία, με στόχο την ανάδειξη του δημοφιλέστερου καλλιτέχνη σε κάθε ενότητα.

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του AJMIG μέχρι τις 30 Μαρτίου, ενώ υπήρξε κάλπη στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, από τις 15 μέχρι έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίασή τους θα υλοποιηθεί μέσα από βίντεο συνεντεύξεις που θα προβλη-θούν και θα προωθηθούν μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του LoveGreece.com, αλλά και σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα διοργανωθεί το Μάιο, με παράλληλη έκθεση των συλλογών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την 6η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών θα βρείτε εδώ και για να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία πατήστε εδώ.